image
image
image

Trendyol En Çok Satan Ürünler

E-ticaretle uğraşan ve uygun koşulları sağlayan her firmanın satış yapabileceği Trendyol’un 25 milyon üyesi ve aylık 50 milyon ziyaretçisi bulunuyor. Geniş bir müşteri ağına sahip olmasına rağmen düzenli reklamlar yayınlayan firma, ürünlerini kurduğu lojistik altyapısı ile müşterilerine ulaştırıyor. Müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunan platformda elektronikten gıdaya birçok ürün bulunuyor. Bu da Trendyol'u e-ticaretle uğraşanlar için vazgeçilmez bir aktör haline getiriyor.

İpucu: Trendyol’daki satışların %85’i Buybox alanı üzerinden gerçekleşiyor. Siz de Buybox’ta nasıl görüntüleneceğinizi merak ediyorsanız hemen “Trendyol’da Buybox Nasıl Olunur” başlıklı yazımızı inceleyin!

trendyol en çok satan ürünler

Trendyol’da En Çok Tercih Edilen Markalar Hangileridir?

On binlerce ürünün satılmasına imkan tanıyan Trendyol, dünya çapında birçok markanın yanı sıra yerel markaların da satış yaptığı, ölçek söz konusu olduğunda kozmopolit olarak tanımlanabilecek bir sitedir. Trendyol’da en çok tercih edilen markalar teknoloji kategorisi açısından incelendiğinde Xiaomi, Philips, Bosch, Huawei, Arzum ve Beko olarak sıralanırken giyim kategorisinde Trendyolmilla, Bershka, Adidas, LC Waikiki, Defacto, Mavi, Nike gibi markalar öne çıkıyor.

İpucu: En çok öne çıkan markaların ürünleri ile birlikte ürünlerinizin sergilenmesini istiyorsanız Buybox alanına öncelik vermeniz gerekir. Satıcı puanı, kargo bedava seçeneği, kampanyalar, operasyon statüsü ve hızlı teslimat seçeneği gibi farklılıklar Buybox alanı için size üstünlük sağlayacaktır. Hepsi ve daha fazlası için Buyboxlist’ten bilgi alabilirsiniz!

Kadın Giyim Kategorisinde Öne Çıkanlar

Türkiye’nin en büyük marketplace adresi olarak bilinen Trendyol, en çok satışı kadın giyim kategorisinde yapıyor. Birçok farklı global ve yerel markanın ürünlerini sunduğu Trendyol’da öne çıkan önemli markalardan birisi, Trendyol’un kendi markası olan Trendyolmilla.

Marka olarak Trendyolmilla’nın öne çıktığı kadın giyim kategorisinde en çok satılan ürün çeşitleri şu şekilde sıralanabilir:

  • T-shirt
  • Elbise
  • Kot pantolon
  • Gömlek
  • Bluz
  • Ceket
  • Kaban
  • Trençkot
  • Diğer dış giyim ve iç giyim ürünleri

Erkek Giyim Kategorisinde En Çok Tercih Edilenler

Trendyol’un erkek giyim kategorisindeki ürünleri oldukça çeşitli ve dikkat çekici olsa bile kadın giyimdeki kadar yüksek satış oranlarının olmadığı söylenebilir. Bunun nedeni muhtemelen kadınların erkeklere kıyasla alışveriş yapmaya daha yatkın olmasıdır.

Trendyol’da erkek giyim kategorisinde en çok tercih edilen kategorilerde ayakkabının başı çektiği söylenebilir. Ardından ise kişisel bakım, saat ve aksesuar, iç giyim, spor ve outdoor ürünleri geliyor.

Trendyol’un Elektronik Kategorisindeki Başarısı

Kurulduğu ilk dönemde yalnızca giyim ve moda alanlarında hizmet veren Trendyol zamanla elektronik alanında da büyük atılımlar yapmıştır. Küçük ev aletlerinin en çok satılan elektronik ürün olmasıyla birlikte bu alanda telefon, TV, görüntü ve ses ürünleri, bilgisayar ve tablet gibi ürünlerin bu kategoride sıklıkla tercih edildiği söylenebilir.

image

7 Günlük Ücretsiz Deneme Sürümünü Edinin

E-ticaretinizi üst düzeye taşımak için ücretsiz deneme sürümümüzü hemen kullanmaya başlayın.

Ücretsiz Dene
image
image