image
image
image

Shopify ile Satış Yapmak

Shopify, aylık abonelik modeliyle çalışan bulut tabanlı bir yazılımdır; küçük işletme sahiplerine, mağaza verilerini girebileceğiniz, ürün ekleyebileceğiniz ve siparişleri işleyebileceğiniz bir yönetici paneline erişim sağlar.

Shopify yazılımının kullanımı kolaydır ve kolay bir öğrenme eğitimi ile birlikte gelir, böylece çevrimiçi mağazanızı hızla çalışır hale getirebilirsiniz. Shopify'ın kullanımı kolay olduğundan, kurulum sürecinde kendi başınıza yolunuzu bulma konusunda rahatsanız, muhtemelen herhangi bir sorun yaşamazsınız. Ücretsiz ve satın alınabilir tasarım şablonlarından oluşan zengin bir seçki arasından seçim yapabileceksiniz. Bu temalar temiz ve moderndir. Ayrıca Shopify, seçtiğiniz temayı markanıza uygun hale getirmek için kullanabileceğiniz çeşitli düzenleme araçları sağlar.

İpucu: Aynı ürünü satan farklı satıcıların sıralandığı Buybox sistemi göz önünde bulundurulduğunda Shopify’da fark yaratmak için Buyboxlist tarafından sunulan imkanları kullanabilirsiniz.

Shopify Abonelikleri

Shopify aboneliği, web siteniz için güvenli, güvenilir site barındırma imkanı sunar. Yoğun trafik nedeniyle sitenizin çökmesi veya bilgisayar korsanlarının işlemlerinizi ele geçirmesi konusunda endişelenmenize gerek yok. %99,98 çalışma süresi ve ücretsiz bir SSL sertifikası ile Shopify sizin yanınızdadır.

Tabii ki, Shopify tarafından listelenen şu seçenekler arasından abonelik seviyenizi seçmeniz gerekecek:

Shopify ile Satış Yapmak
  • Basic Shopify: Aylık 29$'dan başlayan fiyatlarla Basic Shopify, iki personel hesabına, dört adede kadar lokasyona, çevrimiçi pazaryerlerine ve sosyal medyaya erişime ve çevrimiçi mağazanızda sınırsız ürüne izin verir.
  • Shopify: Ayda 79 ABD doları olarak fiyatlandırılan Shopify planı, beş personel hesabına, en fazla beş konuma, çevrimiçi pazarlara ve sosyal medyaya erişime ve sınırsız ürüne izin verir.
  • Advanced Shopify: 299$/ay olarak fiyatlandırılan Advanced Shopify, 15 personel hesabına, sekiz adede kadar lokasyona, çevrimiçi pazarlara ve sosyal medyaya erişime ve sınırsız ürüne izin verir.

Shopify Lite Nedir?

Eksiksiz bir çevrimiçi mağaza istemeyen veya buna ihtiyaç duymayan satıcılar için tasarlanan Shopify Lite, herhangi bir web sayfasına satış öğesi eklemenize olanak tanıyan bir e-Ticaret aracıdır. Buna Facebook, blogunuz veya mevcut web siteniz gibi sitelerdeki sosyal medya gönderileri dahildir.

Aylık 9 dolar abonelik ücreti karşılığında Shopify Lite kullanıcıları bir "satın al düğmesi" veya yerleştirilebilir bir ürün kartı ve ödeme ekleyebilir. Örneğin, Instagram gönderilerinizden para kazanmak için Shopify Lite'ı kullanmak kolaydır.

Shopify Plus Nedir?

Shopify Plus, Shopify'ın kurumsal düzeydeki planıdır ve aylık 2.000 ABD Doları veya her ay uygun işlemlerin %0.25'i fiyat etiketi ile birlikte gelir. Shopify'ın tüm sürümleri gibi, Shopify Plus da zarif, basit ve kullanımı kolaydır, ancak bu üst düzey sürüm, sınırsız satış kapasitesi ve otomasyon için Shopify Flow gibi özel araçlar gibi etkileyici özelliklerle yüklü olarak gelir. Toptan ve küresel satışlar için tasarlanmıştır ve garantili öncelikli müşteri hizmeti sunar.

Shopify'da Ne Satabilirim?

Shopify, birçok farklı e-ticaret işletmesini destekler. Shopify kullanıcıları, Shopify'da fiziksel ürünler, dijital ürünler veya stoksuz satılan ürünler satabilir (ürünlerin hiçbiri yasa dışı olmadığı sürece). Shopify satıcıları, aşağıdakiler gibi çok çeşitli ürünleri pazarlamak için yazılımı kullanır:

  • El işi ürünler
  • Güzellik malzemeleri
  • Ev eşyaları
  • Giyim
  • Dijital ürünler
  • Çevrimiçi ürünler
  • Hediye Kartları
  • e-Kitaplar
  • Ve daha fazlası!

Yakın tarihli bir araştırmaya göre, 2021 için en çok trend olan Shopify öğeleri, paspaslar, ev saklama kapları, mutfak havluları, bisiklet seleleri, el cihazı aksesuarları ve oyuncak mutfaklar ve oyun yiyecekleridir. Dolayısıyla, işletmeniz bu kategorilerden birini içeriyorsa Shopify, özellikle iyi bir seçim.

Shopify'da mal satmak söz konusu olduğunda, hemen hemen her şey yolunda gider. Tek zor ve hızlı kural, yasa dışı hiçbir şey satamayacağınızdır ve şu ürünler yasaktır: Alkol, tütün ve e-sigara, havai fişek, uyuşturucu, video oyunu para birimi veya kredisi, ateşli silahlar ve silahlar.

Shopify'ın Avantajları Nelerdir?

Kullanım kolaylığı, satıcıların Shopify'ı sevmesinin açık ara en büyük nedenidir. Shopify, yetenekli geliştiriciler için değil, ortalama kullanıcı için tasarlanmıştır. Ürün eklemek, indirim oluşturmak ve siparişleri işlemek çok kolaydır. Web tasarımı, Shopify'ın sürükle ve bırak düzenleme aracıyla kullanıcı dostu bir biçimde gerçekleşir.

Ayrıca abone olan satıcılar, çeşitli ücretsiz, mobil uyumlu temalar arasından seçim yapabilir. Daha fazla seçenek isteyen satıcılar için premium (ücretli) temalar da mevcuttur. Shopify, birçok dropshipper için tercih edilen platformdur. Shopify'ın Spocket ve Oberlo gibi önde gelen isimlerle stoksuz satış entegrasyonları, Shopify yöneticinizden stoksuz satış yapmayı çok daha basit hale getirir.

İpucu: Shopify’da başarı elde etmek için rakip analizi çok önemlidir! E-ticaret platformlarında önemli bir üstünlük sağlamak için hemen Buyboxlist tarafından sunulan hizmetleri değerlendirin.

image

7 Günlük Ücretsiz Deneme Sürümünü Edinin

E-ticaretinizi üst düzeye taşımak için ücretsiz deneme sürümümüzü hemen kullanmaya başlayın.

Ücretsiz Dene
image
image